Canelana Ambassadør

498,00 kr.699,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): AMBAS-24 Kategorier: ,

Beskrivelse

AMBASSADØR- Ulddækken 

AMBASSADØR ulddækkenet repræsenterer alt hvad Canelana står for, og derfra har det fået sit navn. Det er lavet af ren tyk merinould, og er både varmt og behageligt. Samtidig bevarer den sin funktionalitet. Dækkenet er hverken vand- eller vindtæt, men alligevel er det godt og varmt. Samtidig er det så blødt, at hunden har en god bevægelighed i dette dækken. Her har du også et dækken der er dejligt for hunden at have på i bilen, når det er koldt. Dækkenet fungerer fint både før, under og efter træning, og også under og efter tur.  Uld har den egenskab, at det absorberer meget fugtighed og varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et uld dækken ligesom det gør i et syntetisk dækken.

Canelana AMBASSADØR ulddækken har samme pasform som Canelana Aurora, Thermo og Frost, og det sidder som støbt. På fronten er der ribstrikket for bedre fleksibilitet ved af- og påklædning. Der er justerbar strop rundt om maven og stramning i både hals og bag for bedst mulig pasform til din hund.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor uld dækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme både før og efter tur og træning kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af ulddækken er ypperlig mellem slip på jagtprøver, samt under f. eks. lydighedstræning i en kold hal eller på banen! Uld dækken kan være nyttig for alle hunde uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valg for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra midt skulderblad til lige over haleroden.

Terrier modellen har åbning i bag til haler som står ret op. Findes i hhv. str. XS, S, M.

Hvis du ønsker Canelana modeller, farver eller størrelser som vi ikke har på lager, er du velkommen til at kontakte os så vi kan skaffe det hjem til dig.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Canelana Ambassadør”