↓ 30%

Bio-Groom Super Cream Conditioner

132,30 kr.

3 på lager

Varenummer (SKU): 42BGR001 Kategorier: ,

Beskrivelse

En effektiv conditioner der indeholder hvedekimsolie, protein, vitamin E m.m. Er specielt god til tør og udpint pels. Plejer i dybden, giver glans og bringer generelt det bedste frem i pelsen.
Conditioneren irriterer ikke huden, er anti-statisk og pH-neutral.
Super Cream bliver flydende, hvis flasken placeres i varmt vand.
Kan bruges på flere måder:
1) Oliebehandling: Super Cream blandes med varmt vand. Herefter piskes eller rystes blanding. Mens den køler af vaske som normalt i en Bio-Groom shampoo og der skylles grundigt. Massér Super Cream-blandingen ind i pelsen, tør med et håndklæde. Herefter redes eller børstes pelsen igennem og tørres som normalt. Blandingen skal ikke skylles ud.
2) Filtret pels: Super Cream og varmt vand blandes i forholdet 1:1. Det filtrede område mættes med blandingen. Lade det virke i 15-20 min. Herefter løsnes filtrene med kam eller børste, og herefter vaskes som normalt.
3) Ekstra pleje: Du kan med fordel booste den almindelige vask, ved at tilsætte Super Cream til Bio-Groom shampooen. Pisk Super Cream op i varmt vand og tilsæt denne blanding til shampooen. Fordel den ekstra plejende shampoo i pelsen, – massér i hårenes retning og sørg for at få blandingen helt ind til huden. Skyl derefter og fortsæt med conditioner. Børst og tør som du plejer.
Indhold: 454 g
 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bio-Groom Super Cream Conditioner”